Spring til indhold

AMANDA LAGONI

amanda lagoni

Foto: Les Kaner

Amanda Lagoni har medvirket i Together Now – København 2021 samt Århus 2022

Amanda Lagoni

Vi glæder os til at byde  velkommen til sexolog og parterapeut Amanda Lagoni, som vil sætte lyst – lysten til os selv, og lysten til vores partner – under lup. Det handler om lyst, nydelse, parforhold, forholdet til dine relationer og ikke mindst forholdet til sig selv. Lysten og ulysten, både til os selv, i vores relationer er i centrum. 

Hun vil med en skarp tydelighed, lethed og humor gøre os klogere på lysten, og give os konkrete redskaber til at komme tættere på vores lyst. Vores livslyst er essentiel for måden vi er i vores liv på, så glæd dig til at høre mere.

Amanda Lagoni er bl.a forfatter til bogen til bøgerne “Lidt om lyst” og ”At elske er ikke en følelse”, hvor hun med en faglig skarphed, humor og lethed, taler ind i samtiden, og belyser især brændpunkterne hos det moderne parforhold, og hos individdet, med ønsket om skabe tro og håb for den varige relation, at skabe mere lyst og nydelse hos den enkelte, og at hele afstanden, der kiler sig ind i parforholdet og i relationen til sig selv, med hverdagen og konformiteten.

Foredraget har overskriften : “Lidt om lyst”

Om Amamda Lagoni

Uddannet og certificeret Sexolog og Parterapeut, og har drevet egen klinik for parterapi og  individuel samtaleterapi i de  seneste 10 år, i København. Oprindeligt uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har herigennem en kropslig forankret tilgang til terapien.Udover ovenstående grunduddannelser, har hun en eksamen i coaching, har fulgt diverse kurser indenfor enneagrammet og NLP, og uddanner sig løbende gennem kurser og diverse masterclasses.

Forfatter til bogen;
At elske er ikke en følelse , (jan 2021) og bogen;
Lidt om Lyst (udkommer april 2022).
Podcastvært på podcasten; Kvart i sex og podcasten; Lyst
Stifter af kvindefællesskabet Womenshikingclub.