Hella Joof

hella joof
Foto: Les Kaner

Hella Joof

Hella Joof er skuespiller, filminstruktør, forfatter og komiker. Hella Joof blev kendt i offentligheden først i comedy-showet ‘Lex og katten’, sammen med Paprika Steen, Martin Brygmann og Peter Frödin, og senere ‘Det brune punktum’. Derudover er Hella Joof kendt og elsket for sin produktion af børne-tv, heriblandt ‘bullerfnis’ og ‘Far, mor og Blyp’.

Hun har efterfølgende været del af utallige film som skuespiller og filminstruktør, teatre, tv og så har hun skrevet en række bøger. Glæd dig til at møde en kvinde, som autentisk, humoristisk og ikke mindst super kærligt og ærligt vil inspirere dig i dit liv.

“Jeg vil grundlæggende gerne hjælpe folk med, at få et bedre liv, fordi jeg selv så tit har haft brug for hjælp. Og så forsøger jeg i bogen på min halvstuderende, halvspirituelle måde, at gå foran med et godt – og nogle gange virkelig dårligt – eksempel.” – Hella Joof

Vi glæder os til at byde velkommen til Hella, som vil holde en kortere tale, og herefter være del af 1. del af talkshowet, hvor du vil kunne spørge og høre meget mere fra denne inspirerende og givende kvinde.