Spring til indhold

Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen
Line har medvirket i Together Now – Århus 2022

Line Baun Danielsen

Oplev Line Baun Danielsen dele ærligt ud af sine erfaringer, redskaber og oplevelser, omkring af bevæge sig gennem livets faser, gennem stres og nedture, som hun gang på gang har rejst sig fra.
– For hvordan vender man tilbage til ‘livet’ og arbejdet, når man har været lagt ned af stress.
– Hvordan kan man undgå at komme så langt ud, at livet og filmen knækker. 

”Det var med rystende hænder, at jeg for nogle år siden sagde mit solide job som TV-vært op efter en menneskealder i TV-branchen for i stedet at arbejde med kommunikation og skabe ‘På bloggen med Line’. Det var en beslutning, der tog både tid og krævede en masse overvejelser. Turde jeg? Hvad med økonomien? Hvad kan jeg? Og hvem er jeg, når jeg ikke er hende fra TV.

Mange går hele livet rundt med drømme, vi aldrig får udlevet, fordi vi ikke tør. Andre bliver i jobs, de ikke længere trives i af frygt for, at de ikke kan få et nyt job. Men det er de chancer, vi IKKE tager, vi fortryder senere i livet. Jeg sprang ud i det med min families og bankens velsignelse under mottoet:  ”Det går nok alt sammen”.Hør min historie til Together Now i Århus og få inspiration og gode råd til at tage de vigtige spring i livet.”

Om Line Baun Danielsen

Line har været tv-vært i 28 år, inden hun sagde sit job op i 2017 pga. stress og startede helt forfra. Hendes TV liv har været rigt, og hun har lavet alt fra sport, nyheder, morgen tv, talkshows, krimiprogrammer, indretningsprogrammer, Sporløs. Line har også medvirket i et utal af store tv-events fra kongelige bryllupper til OL, Tour de France, boksning, ishockey og folketings- og kommunalvalg. Line er samtidig forfatter til flere bøger.