Spring til indhold

MIE MOLTKE

Mie Moltke – Fonder af TogetherNow i 2019. Første show afviklet i 2020 på Folketeateret i Købehavn.

Mie Moltke

Mie Moltke er en kvinde, som har arbejdet, hjulpet og guidet kvinder de sidste mange år i koblingen og udviklingen af krop, sind og sjæl.
Mange har kendt hende som professionel danser i det folkekære program, Vild Med Dans i 15 sæsoner, og hun har en baggrund som elitedanser fra hun var helt ung og vundet utallige mesterskaber.

Gennem denne baggrund har Mie erfaret på egen krop, hvordan en  konstant “jagt” på det perfekte kan tage overhånd og lede til unødvendig selvhad, og stræben efter noget uopnåeligt. Jagten på det perfekte gennem kontrol og en vej væk fra sig selv. 

Derfor er det også med stor passion, at Mie er gået ind i det modsatte arbejde, nemlig en integrering af det sande og kærlige til os selv i krop og sind.

Det er vigtigt for hende at gå vejen selv, og ikke bedrevidende fortælle om, hvordan du skal leve dit liv. Hun ønsker at inspirere, guide og støtte til, at du oplever det selv i din krop.

Mie arbejder i dag primært som spirituel og psykologisk lærer med et fokus på at guide dig tættere på din kerne og sandhed. Det giver en stor udvikling og forandring og ikke mindst kærlighed til sig selv, når vi oplever, at vi gerne må være her som vi er. 
Når vi i tillid tør stole på det vi mærker, så giver det en helt anden ro, styrke og forandring. 

Du er fuldstændig som du skal være.