MIE MOLTKE

mie martha moltke
Mie Moltke – Fonder af TogetherNow i 2019. Første show afviklet i 2020 på Folketeateret i Købehavn.

Mie Moltke

Mie Moltke, har gennem sit liv som elitedanser på højeste niveau, opnået og oplevet lidt af hvert. Mie har blandt andet vundet US Open og International Championship. Mie er 5 x Danmarksmester og Nordisk Mester, Med hendes meritter, er det kun naturligt, at hun har kunne guide danske kendisser gemmen det folkekære program, Vild Med Dans i 13 sæsoner.
Mie har erfaret på egen krop, hvordan denne konstante “jagt” på det perfekte kan tage overhånd, og lede til unødvendig selvhad, og stræben efter noget uopnåeligt. Jagten kan fjerne det, som er hele pointen, nemlig glæden og det umiddelbare, det sande og kærlige, som du opnår gennem dans og bevægelse.

Mie tror på, at de svar vi søger, ligger inde i os selv. Det er vigtigt for hende, at gå vejen selv, og ikke bedrevidende fortælle om, hvordan du skal leve dit liv. Hun ønsker at inspirere, guide og støtte til, at du oplever det selv i din krop.

Med udgangspunkt i hendes eget koncept, Feminineflow vil hun koble foredrag og bevægelse, og du vil opleve, hvordan din krop absolut er MED dig og ikke IMOD dig, når du øver dig i at lytte.

Du er fuldstændig som du skal være. DU kan intet gøre forkert.