Spring til indhold

PERNILLE AALUND

pernille aalund
Fotograf: Lene Samsø

Pernille Aalund

Pernille Aalund har i mange år været forgangskvinde. Det er hun stadig.
Alt er energi. Dit ord har stærk betydning for dit liv og alt der sker i og omkring dig.

Pernille har gennem de sidste mange år praktiseret og undervist hundredevis af mennesker i forståelsen af energi og oplevelsen af, hvordan det transformerer dit liv.

Manifestation og bøn er stærke og banebrydende redskaber for transformation. Nogle afskrækkes af ordet ´bøn´, og ofte af grunde der intet har med Pernilles arbejde at gøre. Det handler ikke om religion. Det handler om kærlighed. Det handler om energi. Det handler om at leve det liv, du fortjener og er her for.

Pernille har over de sidste par år arbejdet intenst med netop dette.
Pernille har skrevet en lang række bøger og i årevis var hun kendt for sine talkshows, Magasinet Q og en række andre initiativer med kvinder som omdrejningspunktet. Senere blev hun direktør i Aller koncernen. Først for alle deres magasiner, derefter med ansvaret for deres globale og digitale innovation. De seneste mange år har Pernille valgt et andet fokus. Et fokus på livet, nuet, på kærligheden, på bøn og manifestation.

Pernille er et forbillede for mange kvinder, og hun lever det hun taler. Glæd dig til at opleve en kvinde, som vil inspirere dig til at turde gå med hjertet og træffe valg, som kommer fra det autentiske og modige selv og ikke fra frygten.

Det liv du lever, er det liv du får. 

Pernille har medvirket i Together Now – København 2020,
København 2021