Spring til indhold

Pia Nissen - The White Shaman

Pia Nissen - The White Shaman

Pia Nissen har som Den Hvide Shaman bevæget sig fra den nationale arena til et internationalt netværk indenfor Spirituel Transformation og Business Mastery. Verden er hendes legeplads, og hun elsker at gå på opdagelse i Spiritualiteten, anerkendt Forskning og Videnskab og bruge sin viden til at hjælpe mennesker World Wide med at nå deres mål og drømme for livet – i tæt dialog med Sjælen og det Guddommelige. Med sit mangeårige virke er hun en anerkendt og efterspurgt Shaman og har som Underviser og Foredragsholder talt for i tusindevis af mennesker. Hun er iværksætter af større organisationer og hendes indvielse og uddannelser hos udvalgte Shamaner og Spirituelle lærere kommer alle de mennesker til gode, hun professionelt arbejder sammen med.

”Livet har for mig været, og vil til evighed være det, én lang udviklingsrejse. Personligt har jeg bevæget mig i et væld af pressede situationer, hvor ingen ønsker at befinde sig, og jeg er vokset med opgaven. Med tyve års erfaring i personlig udvikling, har min rejse favnet et væld af fantastiske mennesker verden over; det være sig alt fra den hjemløse med en umiddelbar udsigtsløs fremtid til nogle af de største spirituelle ledere; mennesker med differentierede værdisæt og alligevel med ét fælles mål: et stort ønske om at lykkes!
At bidrage til din lykke og dine evner til at hjælpe andre med at lykkes, vil for mig være det optimale, og først dér er jeg selv lykkedes.”

Pia medvirker i Together Now – København 2023