Spring til indhold

Sofia Manning

Fotograf: Emily Spiro

Sofia Manning

Forfatter, Coach, Stifter og indehaver af Sofia Manning Hus

Sofia Manning startede hendes drøm om at finde et meningsfuldt erhverv tilbage i 2004. Hun rejste til USA og mødte her coaching, der dengang var helt nyt. Det har hun lige siden brugt sit professionelle liv på at udbrede og udvikle.

Sofia skrev sin første bog Coaching i 2004, som var helt nyt i Danmark. Hendes mål var at introducere coaching i Danmark og dét var præcis det hun gjorde.

Sofia startede den første Coachinguddannelse, som siden er blevet til mange flere. Nu er det blevet til en veletableret og velrenommeret virksomhed, hvor Coachuddannelsen er et af mange tilbud, der alle har det til fælles, at de giver mennesker indsigt i sig selv og andre og ansporer til at folde sig selv, sine drømme og ambitioner ud i livet.

Sofia leder selv virksomheden, underviser på uddannelser, skriver bøger og optræder ofte i medier om emner, der er relevante for selvudvikling og coaching.

Sofia har været i mesterlære som Coach hos verdens førende autoritet på området, Tony Robbins, og arbejdet seks år i hans virksomhed i Californien. Derudover har Sofia en række større og mindre efteruddannelser indenfor NLP, psykologi, par-coaching, businesscoaching og meget andet.

Sofia medvirker i Together Now – København 2023