Spring til indhold

Om TogetherNow

Mie Moltke & TOGETHER NOW

Mie Moltke er skaberen af Together Now.

Mie har de sidste 15 år arbejdet med personlig udvikling og spirituel vejledning gennem hendes arbejde med koblingen af krop, sind og sjæl.
Mie har oplevet alt for ofte gennem egne erfaringer og i mødet med hundredevis af kvinder gennem hendes arbejde, hvordan vi er styret af den samme udfordring;

De fleste af os lever et liv gennem præstation, image, højt tempo, mange krav og forventninger om “det perfekte liv”. De fleste lever et mentalt liv afskåret fra resten af kroppen og hjertet. Mie ønsker at skabe en større bevægelse, hvor der gives plads til, at vi mennesker må være her som vi er. Forandring mod et mere autentisk selv er essentielt for vores livsglæde, livskald og for kærligheden i verden.

Mie Moltke har undervist og guidet hundredevis af kvinder gennem de sidste mange år på forskellig vis. Workshops, store events. dybe retreats og længere kurser.

Mies vision er at at give dette autentiske og sande arbejde videre til så mange som muligt, og herigennem opstod Together Now. Du vil fra start mærke hendes engagement og kærlighed til hendes arbejde – det simple i at øve sig i at leve så sandt og kærligt som muligt, som for langt de fleste kan være så svært. Derfor skal vi hjælpe og støtte hinanden. Det er ikke så tit hovedet forstår, hvad det egentlig betyder. Det skal opleves.

TOGETHER NOW

Pernille og Mie
TogetherNow
together Now 2021