PRAKTISK

Alle kvinder i alderen 18 år + Du skal ikke være noget bestemt, have prøvet noget bestemt eller kunne noget bestemt for at deltage. Er du kvinde i alderen 18 år +, så er du inviteret.

Denne dag er kun for kvinder!

Du kan købe din frokost gennem Hermans, hvis du har lyst.

Frokostpakkens indhold:
En økologisk saft
1 stk. lækker sandwich med groft brød
1 stk. frugt og grønt snack

Har du specifikke spørgsmål kan du henvende dig til Hermans direkte.

Klik på linket herunder og bestil din sandwich.

Kylling (klik her)
Vegetar (klik her)
Laks (klik her)

Der er ikke nummeret pladser. Du bliver seated når du ankommer af nogle af vores søde medhjælpere. Du skal ankomme med dem, som du ønsker at sidde sammen med, hvis ikke du kommer alene. Der vil være en stols afstand mellem alle, som ikke kender hinanden.
Hvis der er ledige billetter på dagen, kan du købe i døren. Ved udsolgt er det naturligvis ikke muligt.
Billetten refunderes ikke, men du kan give den til en anden, så billetten kan godt `sælges videre.
Tag noget tøj på, som er behageligt for dig. . Du kan komme lige som du er, og du kan ikke have ´noget forkert på´. Der vil ikke være nogen aktiviteter, som kræver bestemt påklædning

Du skal bare medbringe dig selv og den åbenhed og nysgerrighed, vi ved du har.

I Tivoli Friheden & Hermans gør vi alt hvad vi kan for at skabe de bedst mulige rammer, så vi alle kan få nogle gode oplevelser i trygge omgivelser. Alle arrangementer gennemføres derfor også i overensstemmelser med myndighedernes aktuelle retningslinjer.

Opdaterede retningslinjer om mundbind:

Der skal fra 29. oktober 2020 bæres mundbind på Hermans, Restaurant Terrassen og parkens øvrige restauranter.

Mundbindet skal du bære, når du er gående eller stående. Sidder du ved et bord eller på din plads til eksempelvis en forestilling, må du gerne tage mundbind af.

De nye retningslinjer gør, at du vil opleve dit besøg på Hermans på en lidt anden måde end du er vant til. Udover ekstra rengøring, desinficering før hver forestilling og spritstationer i publikumsarealerne, vil kommende forestillinger i 2020 være med et reduceret antal pladser i salen. Det betyder at der altid vil være én ekstra plads imellem dig og en anden gæst. Pauser skal opholdes i salen ved udsolgte forestillinger, og drikkevarer skal derfor købes i foyer ved ankomst. Ligesom der til udvalgte arrangementer på forhånd vil kunne købes en køletaske med drikkevarer og lette snacks, så vi minimere kødannelse.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at alle kan få en god og tryg oplevelse når de besøger Hermans, og vi håber derfor også at alle vores gæster vil udvise samfundssind og huske at:

Sprit hænder ofte
Hold afstand
Der skal bæres mundbind når du går til og fra din plads
Undgå høje udråb ved applaus
Føler du dig syg skal du ikke gå til arrangementet
Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hermans.